Március 17-én 12 páros és 2 szóló produkcióval a Mezőföld Virágai Szólótáncversenyen vettünk részt a Tehetség Művészeti Iskola  tanulóival, Székesfehérváron. Díjat kapott Rudniczai Benedek, a Tehetség Táncműhely és AMI-ban tanuló, sárkeresztúri táncosa. Görög Balázs kollégánk készítette fel, a sárközi verbunk szólóját és egy rábaközi produkciót adott elő. Csodás produkciókat hoztak  még Iker kamilla tanárnő felkészítésével a szalkszentmártoni Szederinda NTE-s és sárkeresztúri tanítványaink nyírségi, somogyi, gömöri és Nyárád menti etűdökkel. Iker  Józsefné készítette fel a mezőföldi ugrós és friss csárdás produkciót.

A rendezvényen sok nagy műhely, iskola, egyesület képviseltette magát, így a mezőny rendkívül felkészült produkciókból állt. Rengeteg plusz munkaóra, készülődés, izzadtság, hajnali viselet-összekészítés előzte meg, és követi még az eseményt.

Gratulálunk, és köszönjük növendékeinknek, pedagógusainknak és két munkatársunknak: Pölöskeiné Erikának és Kiss Ágnesnek, akik végig segítettek, dolgoztak az eseményen. Köszönet és gratuláció a Kedves Szülőknek, akik a gyermekeik mögött állnak, segítik munkánkat, és támogató hátteret biztosítanak.

Nagy munka volt, és remekül helyt álltunk! Mindenkinek gratulálunk! Büszkék vagyunk Rátok!

A rendezvény helyszíne a székesfehérvári Táncház volt. Köszönet a szervezőknek, a zsűrinek és a Galiba zenekarnak…